Skip to content

Welkomstgeschenken

Meesters van het Realisme krijgen, nadat ze positief beoordeeld zijn door de ballotagecommissie en hun meesterschap definitief is, verschillende hoogwaardige welkomstgeschenken.

Stevige schilderschort

Elke Meester krijgt een stevige katoenen schilderschort met verstelbare nekband, zakken en natuurlijk het logo.

Luxe gevelbord

Met dit gevelbord kun je ook buiten je atelier laten zien dat jij een Meester van het Realisme bent.

Speldje Meester van het Realisme

Jaarlijks krijg je een chique speldje waarmee je ook buitenshuis kunt tonen dat je een echte Meester bent.

Old Holland Classic Oil Colours handgemaakte kleurkaart

De 168 kleuren op deze kleurenkaart zijn niet zomaar laagjes verf, maar een eerbetoon aan een geschiedenis, traditie en innovatie die bijna 350 jaar bestrijkt. We hopen dat deze kleuren u zullen inspireren zoals ze al generaties van kunstenaars voor u hebben weten te inspireren.

Set met Chelsea Classical Fat- & Lean- schildermedium

Chelsea Classical magere en vette schildermediums maken het mogelijk om op de materiaal-technisch juiste manier te werken. Chelsea Classical Studio Mager Schildermedium is een mengsel van extra bleke en koudgeperste lijnolie en onze lavendel-spijkolie.

Chelsea Classical Studio Vet Schildermedium is een mengsel van onze extra bleke en koudgeperste lijnolie en onze Lavendel-Damarvernis.

De Chelsea Classical schildermediums zijn gemaakt van veiligere en historisch gedocumenteerde ingrediënten op natuurlijke basis: lijnolie, lavendel-spijkolie en damarhars.

Test Tube Old Holland Classic Oil Colour

De Old Holland Classic Oils Colours worden nog altijd volgens de traditionele recepten en het productieproces van de oude Hollandse meesters gemaak op basis van de beste pure pigmenten en koudgeperste lijnzaadolie zonder verdere toevoegingen of vulmiddelen. Daarnaast maken we gebruik van nieuwe technologieën die ons ambachtelijk productieproces verder verfijnen en verbeteren. Old Holland maakt uitsluitend gebruik van de meest hoogwaardige pigmenten daar waar nodig hebben we traditionele pigmenten die niet lichtecht of niet meer beschikbaar zijn, vervangen door nieuw ontwikkelde, lichtechte alternatieven.

Old Holland Classic Oil Colour wordt door kunstschilders en professionele restaurateurs uit meer dan 50 landen gebruikt.