Skip to content

Voordelen

Elke Meester van het Realisme profiteert doorlopend van verschillende voordelen. Regelmatig komen hier nieuwe voordelen bij ter promotie van de Meesters van het Realisme en hun schilderkunst.

nummer 10

10 kunstwerken

Meesters van het Realisme kunnen 10 kunstwerken plaatsen in de Galerie der Meesters op de website www.meestersvanhetrealisme.nl.

Deze Galerie der Meesters wordt in een nieuwsbrief maandelijks onder de aandacht gebracht van > 40.000 kunstliefhebbers.

Schilderij exposeren

Een Meester van het Realisme mag elk jaar kosteloos een schilderij exposeren op één van de volgende kunstbeurzen*, in de stand van de Meesters van het Realisme:

* Voorwaarden zijn van toepassing.

Hedendaagse Hollandse Meesters

Elke twee jaar verschijnt het lijvige en luxe kunstboek Hedendaagse Hollandse Meesters. Daarin krijgt elke Meester een gratis pagina. Het boek telt circa 300 pagina’s en heeft een oplage van 3.000 exemplaren. 

Catawiki x Meesters van het Realisme
(Exclusieve Hoogtepunten)

Om de zichtbaarheid van de Meesters internationaal te vergroten, lanceert Catawiki samen met de Meesters van het Realisme een exclusieve veiling waar we een selectie geweldige kunstwerken van de Meesters zullen tonen. Ons bereik van >10 miljoen unieke bezoekers per maand zal hen in staat stellen een grotere internationale kopersbasis van kunstliefhebbers te bereiken. 

welkomstgeschenken

Welkomstgeschenken

Elke Meester krijgt verschillende mooie welkomstgeschenken. Onder andere een luxe gevelbordje, een jaarlijkse speld, een schort en hoogwaardige kunstenaarsmaterialen.

Kijk hier voor het volledige overzicht of klik op de button.